هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

داروی کرونا کجا توزیع می شود؟

  • کد خبر: ۳۹۳۸۰
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
داروی کرونا کجا توزیع می شود؟
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران گفت: تنها محل مجاز عرضه واکسن و دارو، داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها هستند و مواردی مانند پیش‌فروش واکسن کرونا، کلاهبرداری است.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون غدا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران ضمن هشدار نسبت به خرید و فروش دارو‌های تقلبی و فاقد اصالت درمان کرونا، گفت: تنها محل مجاز عرضه واکسن و دارو، داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها هستند و مواردی مانند پیش‌فروش واکسن کرونا، کلاهبرداری است.

دکتر فاطمه فتحی درباره تصاویر منتشر شده در فضای مجازی پیرامون پیش فروش واکسن کرونا در ایران، گفت: این موضوع به شکل مسلم کلاهبرداری است. واکسن کرونایی که هنوز تولید نشده و عرضه و تولید انبوه آن شکل نگرفته است، چگونه می‌تواند در سایت‌های خرید و فروش پیش‌فروش شود؟ مردم باید هوشیارانه به چنین تخلفاتی بی‌اهمیت باشند و یا آن‌ها را به مبادی قانونی گزارش کنند.

وی با تاکید بر اینکه پس از تولید واکسن کرونا تنها راه عرضه آن مبادی قانونی عرضه دارو است، افزود: محل عرضه و واکسن و دارو داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها هستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، تصریح کرد: ارسال هر نوع نسخه به خارج از بیمارستان در بخش‌های دولتی خلاف مقررات است و دارو‌هایی که از طریق وزارت بهداشت در ارتباط با کرونا توزیع می‌شود، صرفا در چرخه توزیع مجاز که همان توزیع بیمارستانی است، صورت می‌گیرد و هر آنچه دارو خارج از این پروتکل در سطح عرضه است، خلاف مقررات و غیر قابل اعتماد است.

وی افزود: بخشی از این دارو‌ها قاچاق هستند و بخش دیگری نیز ماده موثره ندارند. هم آن پزشکی که نسخه به دست مریض می‌دهد و او را به خارج از بیمارستان هدایت می‌کند و هم آن کسی که خارج از چارچوب قانونی و فضای داروخانه دارو عرضه می‌کند، متخلف هستند. دارو هنوز به شکل رسمی در داروخانه عرصه نشده است و پزشک هم باید از این موضوع مطلع باشد. دارو‌های رمدسیویر و فاویپیراویر از طریق سازمان غذا و دارو بین بیمارستان‌ها عرضه می‌شوند، اما آنقدر نیست که برای همه بیماران استفاده شود. در عین حال بسیاری از بیماران نیز مورد مصرف آن نیستند.

فتحی با اشاره به برنامه‌های پیش رو برای کنترل چنین مشکلاتی، تصریح کرد: در تمام مدت شیوع کرونا هم مشغول اینکار بودیم و منابعی را نیز پیدا کرده‌ایم که دارو را به شکل غیر مجاز به بیمار می‌دهند.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->